Zangles, workshops en wat het kost

ZING VRIJ, VLOEIEND EN VOLUIT (VVV)

Doe de nieuwe VVV lesmethode om:
-Meer vrijheid in je zingen te ervaren
-Meer zelfvertrouwen op te doen
-Meer vanuit jouw unieke stem te zingen
-De kracht van je kwetsbaarheid te laten horen
-Verkrampingen en blokkades te overwinnen

We oefenen bij periodes om je los te krijgen van het ‘mooie’ zingen en meer te denken aan het zingen van jouw lied en tonen die er bij jou uit willen.

Ook heel geschikt voor de gevorderde zanger/es om weg te komen van de gebaande paden en nieuwe creativiteit aan te boren.

De technische kant van het zingen blijft gestoeld op de Complete Vocal Technique (CVT) waarbij ik je onder andere op een verantwoorde manier met effecten kan leren zingen. Effecten zoals Distortion, Creaks, Growl, Vocal break en Vibrato. Ook biedt de CVT methode dat je makkelijker hoog kan leren zingen in je borststem. En er zal altijd aandacht zijn voor een goede Ademsteun.

We gaan ook oefenen met de Lax Vox (relax je stem door te ‘bubbelen’ met dik riet in water) voor een open, helder en ontspannen geluid, waarbij ook de hoge tonen makkelijker worden.

De stijl: Pop Rock Soul Blues Jazz R&B Gospel Country Metal Grunge… en wat jij graag wil zingen

Je kan een proefles doen voor 25 euro waarin we allebei kijken of het een match is.
Naast privélessen zijn er ook groepslessen en workshops mogelijk.
De VVV methode is voor alle leeftijden.
I also teach in English

KOSTEN:

Privéles 40 euro per uur inclusief BTW
Les met 2 tot 8 personen in overleg
Workshop 10 euro per persoon per uur -boven de 8 personen
Bij minimum inkomen even bellen voor overleg over een eventuele aanpassing van de kosten
Kijk ook bij Laatste Nieuws voor acties en aanbiedingen

LEERLINGEN HARD AAN HET WERK:
A88A

316F

5753

DFCB

BEOORDELINGEN VAN WORKSHOPS:

Deze was ter er ere van iemands afscheid bij de Rabobank:
“Wij hebben met 5 meiden een erg leuke zangworkshop gehad bij Monique. Erg leuk, de basistechnieken geleerd en we kwamen er al snel achter wie de hoge en de lage noten goed kon zingen. Met zijn allen een liedje ingezongen en opgenomen. Dit hebben we later toegestuurd gekregen, leuke herinnering! Erg verrassend want we dachten allemaal niet te kunnen zingen, maar wat bleek, niemand zong vals! Kijk dat is een leuke opsteker! Kortom, erg leuke zangworkshop, zeker een aanrader!
Groetjes Marloes”

En een beoordeling van Mieke Verhoeven over haar bachelorette-party met zangworkshop:
“Het was hilarisch, we waren met zijn 14–en en we deden eerst een heel moeilijk Frans nummer, aangevraagd door mijn vriendin die de dag organiseerde, omdat ik Francofiel ben. Dat ging te snel voor ons om goed te kunnen, wel erg gelachen. Monique had dat al ingeschat en had nog meer nummers voor ons in petto. Ik mocht kiezen uit een aantal nummers. We hebben Fever gedaan en dat ging vrij goed. Ik heb ook de lead gezongen bij Een beetje verliefd, terwijl de rest van de meiden de koortjes deden. Ging ook best goed, hoewel we ook even de slappe lach kregen vanwege die hoge koortjes! Toen als uitsmijter Bloed zweet en tranen uit volle borst! Het viel mij mee wat voor volume we eruit kregen, nadat Monique ons wat van de techniek van Overdrive had uitgelegd.
Voor herhaling vatbaar deze workshop. Ik ga het promoten bij mijn vrienden en op mijn werk. Nog bedankt voor de mp3’s van de nummers Monique en voor de leuke middag. Ik zal het zeker af en toe terug luisteren.
Tot ziens!
Mieke”

Dit was een hele gezellige workshop bij Zandbergen Holding BV
De teammanager Rob ten Hoog schreef me: “Het was een prima zangmiddag. Uiteindelijk kwam echt iedereen los. En we hebben heel mooi samen gezongen. Hopelijk kunnen we dit meenemen in een betere samenwerking van het team. Dankjewel Monique. Dit is voor herhaling vatbaar”.

Ellen kreeg hier van haar broer en zus een zangworkshop cadeau voor haar verjaardag. Ze kon goed zingen. Haar commentaar: “Dat was een fijne middag Monique. Ik heb veel opgestoken over zingen. En ook veel over mijn eigen stem te weten gekomen. Ik voelde me groeien in die paar uur. Zekerder worden. Ging met een grote glimlach de deur uit. Ik heb me voorgenomen in het nieuwe jaar bij je op les te komen. Groetjes Ellen”.

BEDRIJVEN en BESPIEGELINGEN :

Wat betreft bedrijven heb ik onder andere workshops gegeven bij de KLM, bij het Holland Casino in Amsterdam, Cargill BV, Zandbergen Holding BV, de ING bank en de RABO bank, Cordaan de zorginstelling en een aantal sportverenigingen. Verder heb ik workshops gegeven op bachelorette feestjes, verjaardagen, jubilea en afscheid op het werk.
Ook heb ik op verscheidene middelbare scholen in en om Amsterdam leerlingen gecoacht die meededen aan jaarlijkse gerenommeerde zangevenementen. Een aantal leerlingen daarvan zijn bij Idols terecht gekomen en hebben een aantal rondes overleefd. En ambities zijn goed en gezond, maar het belangrijkste voor mij bij iedere les en workshop is en blijft; dat mensen plezier hebben in het zingen, iets bijleren en er iets van zichzelf in kwijt kunnen.
Van zingen word je blij en dat is heel wat waard.

Hartelijke Groet,
Monique de Nijs